0
sidebar

FB photo post

By March 24, 2019 June 9th, 2019 No Comments

[In English below] “Minkälaista materiaalia, Matti?”Oon miettinyt, että olis kiva että olisi olemassa Absence of Facts -tuote, joka olisi kuin levy-yhtiö itse: käsin tehty, kotimainen, loppuun asti mietitty ja hitusen sivussa valtavirrasta.

Matti, mun hyvä ystävä, radiokollega ja DJ-inkarnaatio, jonka kanssa kerrytettiin kiertuekilsoja ja tuotiin asioita meidän pääkopasta ihmisten iloksi ja kauhuksi, meni ja jalosti itsestään miesompelijan – aliaksenaan PartaMatti. Aika nopeasti tajuttiin, että herran ompelijabrändissä ja Absence of Factsissa on aika tosi paljon samaa. Toinen tuntuu tosi pahalta korvissa, toinen taas hyvältä päällä. Oli pakko palata juurille ja tuoda eläväksi jotain meidän molempien pääkopasta.

Ja tulos on kuin huutoa parhaaseen kuunteluaikaan! Ompelimossa jalostettiin täydellinen paita, joka huokuu hyvää molemmista suunnista. Tää on estetiikaltaan pelkkää Absence of Factsia, riittävän pitkä, sopivan spessu (ei tosiaan mikään perus T-paita) ja materiaaliltaan sairaan laadukas. Käsin tehty ja 100% kotimainen. Ja musta. Tietysti.

Jokainen paita valmistetaan yksitellen ja PartaMatin omin käsin. Ei oo mitään varastoa tai mitään alihankintaa. Mee ja kurkkaa lisää: https://www.partamatti.com/product/10/absence-of-fashion

[ENGLISH]

We’ve been wondering if there could be a product that presents Absence of Facts label as brilliantly as our music does – something that would be handmade, local and just enough off the mainstream.

Matti, a good friend, radio host and, yes, male seamstress started his own clothing brand PartaMatti and it quickly became clear that we share a lot of same values. As we’ve worked together quite some hours (and years) in the past, it was about time to make good stuff happen again.

And the result is nothing short of brilliant. We designed a shirt which has the aesthetics of Absence of Facts and the quality of Matti’s clothing brand. The shirt is long enough, designed to feel good and to look different enough and the material quality is superb. Hand made, 100% Finnish product. And black. Of course it’s black.

Go check the details: https://partamatti.mycashflow.fi/product/10/absence-of-fashion
Original post – Absence of Facts